Apartmani Marina su savršeno mesto za odmor i opuštanje kako za porodice, tako i za pojedince, mlade parove ali i organizovane grupe posjetilaca. Smešteni smo u naposrednoj blizini plaže Utjeha u opštini Bar, plaži koja je jedna od Crnogorskih bisera.
Apartmani Marina su vlasništvo porodice Orlić koja ima decenijsko iskustvo u bavljenju turizmom. Objekat u svojo ponudi ima 22 smeštajne jedinice, podeljene u apartmanski blok i blok soba.

Sve smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju u svom sastavu kupatilo, mini kuhinju sa svim priborom, kao i sav neophodan inventar, dok apartmanski blok karakteriše i to što apartmani u svom sastavu imaju i prostrane terase sa koji se pruža predivan pogled na obližnju plažu i morku pučinu.

U plizini objekta se nalaze pekara, prodavnica, pošta kao i autobuska stanica za sve one koji ne dolaze svojim automobilom, ali za sve naše eventualne goste koji nemaju sopstveni, organizujemo prevoz od autobuske ili železničke stanice i nazad. Objekat u svom sastavu ima i parking prostor za 10 automobila, kao i izlaz na dve ulice.

U sim našim apartmanima i sobama imate mogućnost besplatnog korištenja WiFi interneta sa neograničenim protokom.

Objekat sa zapadne stranePogled sa uliceIstočna strana
Terasa za odmorParking i velika terasaVelika terasa
Ovde pogledajte slike apartmana Pogledajte slikePrelijepa plaža Utjeha kako se najčešće naziva se nalazi na 12-om kilometru od Bara prema Ulcinju magistralnim putem. Plaža je duga 185m, široka 28m ili ukupne površine od 5250m2 a kapacitet plaže je 1500 kupača...saznaj više

Video snimak plaže Utjeha i Vile Marine 
 
 
Glavna Smeštaj Utjeha Kontakt Glavna strana Pišite nam mail