Prelijepa plaža Utjeha kako se najčešće naziva se nalazi na 12-om kilometru od Bara prema Ulcinju magistralnim putem. Plaža je duga 185m, široka 28m ili ukupne površine od 5250m2 a kapacitet plaže je 1500 kupača.

Neposredno iza plaže se nalazi hiljadugodišnji maslinjak po kome je i plaža dobila ime. Plaža je opremljena svom potrebnom infrastrukturom. Postoji marina, tuš kabine, kompletan plažni mobilijar, ugostiteljski objekti i vrlo je pogodna za sportove na vodi, ronjenje i ribolov. Čista voda i savremeno opremljeno kupalište su uticali da plaža dobije plavu zastavicu priznanje koje dobijaju 10 najuređenijih plaža u Crnoj Gori.

Na ovoj plaži se nalazi jedno od najatraktivniji kupališta na Crnogorskom primoruj - kupalište Rocky Beach, prelepi kompleks sa dva bazena na samoj obali mora sa prelepim letnjim barom i restoranom. Noćni život na plaži je vrlo bogat i raznovrstan, u ponudi imate club Paradiso, gde ćete uz najnovije svjetske hitove moći uživati do ranih jutarnjih časova, zatim discoteku Saint Tropez uz gostovanje zvijezda narodne muzike, kao i caffe bar Rocky Beach u kojem svake večeri svira živa muzika a često su gosti i poznate zvezde sa naše estrade.Naselje i vila MarinaPlaža
Bazen Rocky BeachUgodnost na plaži

 
 
Glavna Smeštaj Utjeha Kontakt Glavna strana Pišite nam mail Webmaster